BIDOE

BIDOE Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 594 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bidoe. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 19:35 Heerlijk!
17 jun 2022 om 15:10 Lekker gegeten, maar toch wel heel jammer dat je zo weinig mayonaise krijgt.
12 jun 2022 om 19:50 Lekker gegeten. Oude chicken strips zijn er weer. Eten was goed warm.
6 jun 2022 om 12:55 Was dit maal teleurstellend, tussen anderhalf en twee uur moeten wachten op de bestelling. Lag niet aan de bezorger. Eten was lauw. Soms goed en snel, soms enorm langzaam en matig. Vgm bedienen ze eerst klanten in het restaurant voor bestellers.
23 mei 2022 om 18:54 hééft héérlijk gesmaakt
19 mei 2022 om 9:10 Eten was niet wat ik had besteld kreeg heel wat anders, 2 van de 4 burgers hadden ook geen saus of iets erop! Ik bestel hier nooit meer!
15 mei 2022 om 20:17 Eten was warm. Chicken strips zijn anders dan eerder. Ik vond de oude lekkerder. Patat mag wel wat meer.
13 mei 2022 om 20:02 Broodje was niet vers, jammmer dat ze zo omgaan met klanten!!!!! Eten koud. Zeer slecht
26 apr 2022 om 0:10 Vlak voor iftar is er bezorgd terwijl ik niet lang ervoor heb besteld. Toppers weer hoor. Bedankt team Bidoe.
16 apr 2022 om 21:13 Ouderwets lekker. Alles zat erbij. Bestelling was erg heet!
29 mrt 2022 om 20:07 Grote portie patat en een lekkere burger, zoals altijd weer heerlijk gegeten. Dank aan Bidoe!
25 mrt 2022 om 18:29 Heel weinig pindasaus bij de saté, die verkopen ze niet los helaas Was wel erg lekker. Bidoe menu zoals altijd wel goed. Patat had wat langer gemogen. Reactie hieronder, Bidoe doet niet aan extra’s. Saus kun je los Kopen. Niet zeiken.