BIDOE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 717 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bidoe. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 16:48 Duurde ** lang 2 uur smiddags besteld
22 jun 2024 om 20:26 Mijn eten kwam 2 uur later
13 jun 2024 om 20:00 Eten kwam koud en droog aan. Had 3x loaded fries besteld. Alle 3 zaten in een klein, droog bakje met amper saus. Anders dan eerst. Dit is de 3e bestelling dat op deze manier gekomen is helaas. Loaded fries zou ik zeker niet hier bestellen!
10 jun 2024 om 19:26 Broodje garnalen was smaakloos alleen de kleur was aanwezig. Je proeft alleen saus. En voor tien euro mag er heus wel friet bij in je broodje. Helaas geen terugkerende klant
9 jun 2024 om 11:01 Burger is goed maar wisselvallig. Ene keer lekker met ei en spek. Andere keer droog en smaakloos. Je kan beter afhalen want de bezorgers van thuisbezorgd zijn sowieso grappig. Duurt veel te lang man. Brutaal nog om een online fooi vragen lol
1 jun 2024 om 4:32 Na 2 uur wachten werd de bestelling door thuisbezorgd geannuleerd
24 mei 2024 om 20:04 Eten is top top! Alleen thuisbezorgd doe wat aan je bezorgtijd desondanks blijf ik eten bestellen omdat het oprecht lekker is!
15 mei 2024 om 20:22 Bezorgtijd is belachelijk, maar het eten altijd lekker. Daarom blijf ik hier bestellen. Stel me er altijd op in dat ik minstens 2 uur moet wachten.
12 mei 2024 om 15:07 Eten was lekker, maar de bestelling was niet compleet + we hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten
8 mei 2024 om 16:09 Loaded fries waren heerlijk
3 mei 2024 om 14:27 Snelle levertijd, ook rekening gehouden met de extra wensen van de bestelling.
21 apr 2024 om 19:43 Te lang gewacht en we misten de helft van de bestelling