BIDOE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 625 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bidoe. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 15:58 Lekker
21 jan 2023 om 8:43 De hete kip was niet echt heet En de hamburger die gehakt was halfrouw aan de binnenkant
19 jan 2023 om 18:57 Bezorging binnen de verwachte tijd. Eten lekker warm en zoals altijd goed. Door anderen gegeven klachten niet herkenbaar (de 'hete' kip was niet heet nor pittig) enige verbeterpunt: de mayo was niet lekker, leek niet meer houdbaar.
16 jan 2023 om 21:21 Gehakt was halfrouw aan de binnenkant van de hamburger. De broodjes kipburger zaten helemaal onder de andelous smaak (btw hele aparte saus) kipburgers te gekruid. En de nuggets waren heel flauw. Alleen de friet was oké. Gaat m niet meer worden :-(
14 jan 2023 om 11:01 Opmerkingen helaas niet gelezen.. jammer.
10 jan 2023 om 18:59 Eten was bij aankomst koud
2 jan 2023 om 21:17 Je belt om een de levertijd te wijzigen( ruim op tijd) en het wordt geweigerd.
1 jan 2023 om 18:54 Is gûyę maar jammer dat het zo duur is. In de zaak betaal je de helft minder voor hetzelfde eten.
31 dec 2022 om 20:53 Notities waren verwerkt, eten kwam warm aan en bezorgtijd was prima.
26 dec 2022 om 19:51 Als ik bij Bidoe zelf eet, nooit iets op aan te merken. Vandaag besteld, maar doen ik niet meer.. Had een kapsalon mix, maar kreeg maar 1 soort vlees. Bezorging was prima, ook vriendelijke jongeman
26 dec 2022 om 2:02 Eten was helaas koud.
25 dec 2022 om 23:11 Eten was wel lekker maar echt weinig wat je krijgt geen saus ook!